Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mastni Tlačani Team Cimi
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20.9
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Vidmar verovert de bal door een tackle van achteren. Vidmar speelt de bal door. Rečnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitranc onderschept slim de pass. Vitranc draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mastni Tlačani - Team Cimi 1:0

31e minuut.
Vitranc rent richting de bal. Kosak is nu in balbezit. Vitranc onderschept slim de pass. Vitranc draait met de bal, schiet en ... Skalar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Podgrajšek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sega neemt de hoekschop. Tomažič bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomažič haalt uit met een fantastische trap. Bobnar bokst de bal weg. Klungelig pakt Podgrajšek de bal. Tomažič rent richting de bal. Tomažič schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mastni Tlačani 54%, Team Cimi 46%.
Mastni Tlačani - Team Cimi 1:0

56e minuut.
Jenko rent richting de bal. Mernik onderschept slim de pass. Mernik geeft een hoge lob. Vitranc probeert de bal met de borst te controleren. Vitranc haalt uit met een fantastische trap. Skalar bokst de bal weg.

59e minuut.
Mernik rent richting de bal. Perko verovert de bal door een tackle van achteren. Perko probeert naar een medespeler te passen. Tomažič is nu in balbezit. Tomažič draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Daar is Perko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grubelnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubelnik passt de bal met de wreef. Vitranc rent richting de bal. Vitranc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Jenko met een snelle inworp. Perko is nu in balbezit. Perko geeft de bal voor. Sega rent richting de bal. Tomažič bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Podgrajšek is nu in balbezit. Podgrajšek geeft de bal voor. Tomažič rent richting de bal. Tomažič draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Grubelnik geeft de bal voor. Apnar kopt de bal weg. Rečnik heeft problemen om de bal te vangen. Kozlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozlar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mastni Tlačani - Team Cimi 2:0

87e minuut.
Doeltrap. Bobnar trapt de bal weg. Kumeršek kopt de bal weg. Perko rent richting de bal. Perko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mastni Tlačani 54%, Team Cimi 46%.
Mastni Tlačani - Team Cimi 2:0