Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:04
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.03
  • Stadion: Alef Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3066
Alef Zviti Peki
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.7
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Kocnar passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kalin rent richting de bal. Kalin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Bukovnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bukovnik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bukovnik neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Alef - Zviti Peki 1:0

36e minuut.
Kocnar is nu in balbezit. Kocnar passt de bal zonder na te denken. Boček is nu in balbezit. Bukovnik verovert de bal door een tackle van achteren. Bukovnik met een sublieme pass. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Boček bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdenik onderschept slim de pass. Verdenik geeft een lange en hoge pass. Veter geeft een lange en hoge pass. Gregorčič probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bobnar bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alef 41%, Zviti Peki 59%.
Alef - Zviti Peki 1:0

50e minuut.
Triglav geeft een lange en hoge pass. Bernik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernik passt de bal zonder na te denken. Majcen is nu in balbezit. Majcen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Adam geeft de bal voor. Bukovnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernik verovert de bal door een tackle van achteren. Bernik haalt uit met een fantastische trap. Bobnar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alef - Zviti Peki 2:0

72e minuut.
Jager is nu in balbezit. Jager geeft een lange en hoge pass. Petelinek is nu in balbezit. Zavrl onderschept slim de pass. Zavrl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Dolenc passt de bal zonder na te denken. Kalin rent richting de bal. Boček bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernik rent richting de bal. Bernik haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bobnar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Adam geeft de bal voor. Verdenik probeert de bal aan de voet te houden. Zavrl probeert naar een medespeler te passen. Kalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Veter geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Verdenik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bukovnik rent richting de bal. Bukovnik schiet op doel. Bobnar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alef 38%, Zviti Peki 62%.
Alef - Zviti Peki 2:0