Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Svoboda Merjasci Težki Umetniki
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Inworp. Rupnik met de inworp. Lešnik rent richting de bal. Lešnik geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Rečnik de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Rogan is nu in balbezit. Lešnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Strel is nu in balbezit. Lešnik rent richting de bal. Lešnik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Strel is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Svoboda Merjasci - Težki Umetniki 0:1

19e minuut.
Rogan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rajh komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Pahor geeft de bal voor. Kampl kan de bal niet met de borst controleren. Kampl met een sublieme pass. Trpin bereikt de bal nog maar net als eerste. Trpin schiet op doel. Pirc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svoboda Merjasci 45%, Težki Umetniki 55%.
Svoboda Merjasci - Težki Umetniki 0:1

47e minuut.
Ulaga passt de bal met de wreef. Kampl is nu in balbezit. Kampl probeert naar een medespeler te passen. Strel is nu in balbezit. Strel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Rajh kopt de bal weg. Lah probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trpin rent richting de bal. Trpin schiet op doel. Pirc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Svoboda Merjasci - Težki Umetniki 1:1

65e minuut.
Karantic trapt de bal weg van het doel. Trpin kopt de bal weg. Klungelig pakt Sapa de bal. Trpin is nu in balbezit. Trpin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Svoboda Merjasci - Težki Umetniki 2:1

84e minuut.
Vrabec is nu in balbezit. Vrabec geeft een lange en hoge pass. Rupnik probeert de bal aan de voet te houden. Hvalec bereikt de bal nog maar net als eerste. Hvalec geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Lešnik is nu in balbezit. Lešnik passt de bal in één keer door. Rajh probeert naar een medespeler te passen. Trpin is nu in balbezit. Trpin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svoboda Merjasci 33%, Težki Umetniki 67%.
Svoboda Merjasci - Težki Umetniki 2:1