Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Težki Maserji Zviti Peki
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 16.9
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Javornik speelt de bal door. Polanec is nu in balbezit. Polanec geeft de bal voor. Daar is Bukovnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bukovnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Težki Maserji - Zviti Peki 1:0

6e minuut.
Gregorčič probeert naar een medespeler te passen. Adam rent richting de bal. Lipuš begaat een overtreding. Lipuš krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Rus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skalar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kalin krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Bukovnik probeert naar een medespeler te passen. Zavrl bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lipuš. Zavrl raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

16e minuut.
Gregorčič rent richting de bal. Polanec onderschept slim de pass. Polanec speelt de bal door. Bukovnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukovnik schiet op doel. Bobnar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Jenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenko passt de bal zonder na te denken. Bukovnik is nu in balbezit. Bukovnik verovert de bal door een tackle van achteren. Bukovnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Težki Maserji - Zviti Peki 2:0

28e minuut.
Lipuš probeert naar een medespeler te passen. Kalin rent richting de bal. Kalin passt de bal zonder na te denken. Zavrl bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavrl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Težki Maserji - Zviti Peki 2:1

39e minuut.
Kalin heeft problemen om de bal te vangen. Boček bereikt de bal nog maar net als eerste. Boček passt de bal met de wreef. Bukovnik rent richting de bal. Bukovnik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Težki Maserji 53%, Zviti Peki 47%.
Težki Maserji - Zviti Peki 2:1

47e minuut.
Javornik rent richting de bal. Bogataj rent richting de bal. Bogataj passt de bal in één keer door. Bukovnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukovnik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Jenko passt de bal in één keer door. Bukovnik rent richting de bal. Bukovnik is nu in balbezit. Bukovnik verovert de bal door een tackle van achteren. Bukovnik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Jenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenko passt de bal zonder na te denken. Bukovnik speelt de bal door. Polanec rent richting de bal. Polanec geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Boček geeft een hoge lob. Jenko probeert de bal aan de voet te houden. Boček speelt de bal door. Bukovnik is nu in balbezit. Bukovnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Bukovnik is nu in balbezit. Jenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukovnik rent richting de bal. Jenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Težki Maserji - Zviti Peki 3:1

88e minuut.
Jenko met een sublieme pass. Bukovnik rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bukovnik. Bukovnik raakt geblesseerd tijdens het duel. Jenko komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Težki Maserji 50%, Zviti Peki 50%.
Težki Maserji - Zviti Peki 3:1