Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-17 19:02
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.03
  • Stadion: Team Cimi Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2837
Team Cimi Mehki Velikani
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
weak Verdedigen average


5e minuut.
Kumeršek heeft problemen om de bal te vangen. Oblak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumeršek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oblak moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Oblak kan niet meer verder spelen. Absec komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Kmetec rent richting de bal. Pekuš bereikt de bal nog maar net als eerste. Apnar verovert de bal door een tackle van achteren. Kmetec verovert de bal door een tackle van achteren. Kmetec haalt uit met een fantastische trap. Skalar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Hrovat met een sublieme pass. Paver is nu in balbezit. Tomažič onderschept slim de pass. Daar is Tomažič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomažič schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Perko verovert de bal door een tackle van achteren. Perko probeert naar een medespeler te passen. Kmetec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmetec schiet op doel. Rečnik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Kolar rent richting de bal. Kolar passt de bal met de wreef. Hrovat speelt de bal door. Klungelig pakt Tomažič de bal. Tomažič haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Cimi - Mehki Velikani 1:0

44e minuut.
Hrovat speelt de bal door. Kumeršek rent richting de bal. Perko speelt de bal door. Tomažič rent richting de bal. Tomažič draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Cimi - Mehki Velikani 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Cimi 57%, Mehki Velikani 43%.
Team Cimi - Mehki Velikani 2:0

75e minuut.
Absec onderschept slim de pass. Absec passt de bal zonder na te denken. Perko rent richting de bal. Tomažič bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomažič draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Kumeršek rent richting de bal. Perko is nu in balbezit. Absec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Perko raakt geblesseerd tijdens het duel. Hrovat komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Veznik de bal onder controle te krijgen. Kumeršek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumeršek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tomažič de bal. Tomažič schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Cimi - Mehki Velikani 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Cimi 38%, Mehki Velikani 62%.
Team Cimi - Mehki Velikani 3:0