Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nori Jeleni Mladi Peki
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
18 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


5e minuut.
Strel geeft de bal voor. Mlinar heeft problemen om de bal te vangen. Ramšak verovert de bal door een tackle van achteren. Ramšak geeft een lange en hoge pass. Draksler springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Černe trapt de bal weg. Pirc kopt de bal weg. Draksler is nu in balbezit. Draksler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Bekar onderschept slim de pass. Bekar speelt de bal door. Hrovat rent richting de bal. Jelenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelenko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Hrovat bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrovat passt de bal zonder na te denken. Jelenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelenko haalt uit met een fantastische trap. Katanec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nori Jeleni - Mladi Peki 1:0

39e minuut.
Bekar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekar met een sublieme pass. Klungelig pakt Strel de bal. Jelenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelenko draait met de bal, schiet en ... Katanec bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Nori Jeleni - Mladi Peki 2:0

41e minuut.
Brglez rent richting de bal. Draksler onderschept slim de pass. Draksler speelt de bal door. Lajnšček rent richting de bal. Lajnšček schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nori Jeleni 48%, Mladi Peki 52%.
Nori Jeleni - Mladi Peki 2:0

47e minuut.
Brglez geeft een lange en hoge pass. Bukovnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotlar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bukovnik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hrovat kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Nori Jeleni - Mladi Peki 3:0

49e minuut.
Katanec trapt de bal weg. Zatler kopt de bal weg. Pirc rent richting de bal. Jelenko onderschept slim de pass. Jelenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nori Jeleni - Mladi Peki 4:0

52e minuut.
Zatler probeert naar een medespeler te passen. Bukovnik rent richting de bal. Bukovnik met een sublieme pass. Jelenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelenko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Brglez rent richting de bal. Brglez probeert naar een medespeler te passen. Zatler met een sublieme pass. Hrovat rent richting de bal. Hrovat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Katanec trapt de bal weg van het doel. Zatler heeft problemen om de bal te vangen. Pirc begaat een overtreding. Pirc krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Lajnšček bereikt de bal nog maar net als eerste. Zatler is nu in balbezit. Zatler passt de bal met de wreef. Hrovat bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrovat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Lajnšček rent richting de bal. Zatler is nu in balbezit. Zatler speelt de bal door. Draksler rent richting de bal. Draksler schiet op doel. Černe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Zatler rent richting de bal. Lajnšček bereikt de bal nog maar net als eerste. Zatler bereikt de bal nog maar net als eerste. Lajnšček onderschept slim de pass. Lajnšček draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nori Jeleni 42%, Mladi Peki 58%.
Nori Jeleni - Mladi Peki 4:0