Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nori Jeleni Gozdni Gekoni
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Jenko rent richting de bal. Jelenko rent richting de bal. Jenko begaat een overtreding. Jenko krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Rupnik passt de bal in één keer door. Kostanjevec bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidmar verovert de bal door een tackle van achteren. Rupnik verovert de bal door een tackle van achteren. Rupnik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Zupan rent richting de bal. Rupnik probeert naar een medespeler te passen. Kostanjevec rent richting de bal. Kostanjevec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nori Jeleni - Gozdni Gekoni 0:1

9e minuut.
Kostanjevec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vidmar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidmar passt de bal in één keer door. Kostanjevec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostanjevec schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Jenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrovat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jenko raakt geblesseerd tijdens het duel. Jenko zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kostanjevec rent richting de bal. Kostanjevec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nori Jeleni - Gozdni Gekoni 0:2

25e minuut.
Jager kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pintar de bal onder controle te krijgen. Hrovat is nu in balbezit. Hrovat draait met de bal, schiet en ... Gregorčič maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Iskra rent richting de bal. Iskra geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sadek met een snelle inworp. Zupan geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kostanjevec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostanjevec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nori Jeleni - Gozdni Gekoni 0:3

41e minuut.
Jenko passt de bal in één keer door. Rupnik is nu in balbezit. Rupnik passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kostanjevec de bal. Kostanjevec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nori Jeleni - Gozdni Gekoni 0:4

45e minuut.
Vrabec bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrabec geeft een lange en hoge pass. Brglez bereikt de bal nog maar net als eerste. Brglez geeft een lange en hoge pass. Bekar kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nori Jeleni 39%, Gozdni Gekoni 61%.
Nori Jeleni - Gozdni Gekoni 0:4

48e minuut.
Zupan speelt de bal door. Brglez rent richting de bal. Rupnik is nu in balbezit. Kostanjevec is nu in balbezit. Kostanjevec draait met de bal, schiet en ... Černe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Pintar kopt de bal weg. Mlinar rent richting de bal. Zupan geeft een lange en hoge pass. Kostanjevec rent richting de bal. Kostanjevec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nori Jeleni - Gozdni Gekoni 0:5

61e minuut.
Vidmar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jager bereikt de bal nog maar net als eerste. Jager met een sublieme pass. Rupnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupnik draait met de bal, schiet en ... Černe bokst de bal weg.

64e minuut.
Jager kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pintar de bal onder controle te krijgen. Brglez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenko verovert de bal door een tackle van achteren. Jenko geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Kostanjevec kan de bal niet met de borst controleren. Kostanjevec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nori Jeleni - Gozdni Gekoni 0:6

65e minuut.
Jelenko speelt de bal door. Daar is Kostanjevec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostanjevec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Gregorčič met een harde bal richting middenveld. Brglez kopt de bal weg. Zupanc controleert de bal met de borst. Jelenko verovert de bal door een tackle van achteren. Jelenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nori Jeleni - Gozdni Gekoni 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nori Jeleni 48%, Gozdni Gekoni 52%.
Nori Jeleni - Gozdni Gekoni 1:6