Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rejeni Komunisti Suhi Avtomati
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.3
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Zajc onderschept slim de pass. Zajc geeft een lange en hoge pass. Hrovat bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajnik verovert de bal door een tackle van achteren. Krajnik schiet op doel. Jazbec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hrast is nu in balbezit. Hrast haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Horvat geeft een hoge lob. Triglav kopt de bal weg. Zajc is nu in balbezit. Videčnik onderschept slim de pass. Videčnik geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Krese verovert de bal door een tackle van achteren. Adam verovert de bal door een tackle van achteren. Kvac rent richting de bal. Adam verovert de bal door een tackle van achteren. Adam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rejeni Komunisti - Suhi Avtomati 0:1

32e minuut.
Videčnik passt de bal met de wreef. Adam is nu in balbezit. Krese tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krese krijgt een gele kaart. Adam raakt geblesseerd tijdens het duel. Pavlin met een snel genomen vrije trap. Apnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Apnar geeft een lange en hoge pass. Hrast kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rajh heeft problemen om de bal te vangen. Adam bereikt de bal nog maar net als eerste. Adam haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hrast probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rejeni Komunisti 50%, Suhi Avtomati 50%.
Rejeni Komunisti - Suhi Avtomati 0:1

63e minuut.
Jazbec speelt de bal door. Apnar is nu in balbezit. Apnar met een sublieme pass. Adam is nu in balbezit. Adam schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Lavrih verovert de bal door een tackle van achteren. Hrast is nu in balbezit. Krajnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajnik schiet op doel. Jazbec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Videčnik is nu in balbezit. Videčnik passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Adler de bal. Adam onderschept slim de pass. Adam haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rejeni Komunisti 46%, Suhi Avtomati 54%.
Rejeni Komunisti - Suhi Avtomati 0:1