Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smrdljivi Levi Blaženi Jeleni
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 15
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


5e minuut.
Pintar rent richting de bal. Mlinar verovert de bal door een tackle van achteren. Mlinar met een sublieme pass. Ravnik rent richting de bal. Ravnik draait met de bal, schiet en ... Hudobir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Kamnik probeert naar een medespeler te passen. Pečnik rent richting de bal. Met opzet legt Petelinek zijn tegenspeler op de grond. Petelinek krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Bowie kopt de bal weg. Daar is Hočevar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamnik rent richting de bal. Furman onderschept slim de pass. Furman schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Gregorčič geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bowie met de inworp. Hočevar is nu in balbezit. Hočevar geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Jazbec is nu in balbezit. Kamnik onderschept slim de pass. Kamnik met een sublieme pass. Kocnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocnar draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Metelko is nu in balbezit. Metelko geeft een lange en hoge pass. Mlinar is nu in balbezit. Kocnar verovert de bal door een tackle van achteren. Kocnar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smrdljivi Levi 64%, Blaženi Jeleni 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Smrdljivi Levi - Blaženi Jeleni 0:0

47e minuut.
Kamnik met een sublieme pass. Pečnik heeft problemen om de bal te vangen. Petelinek is nu in balbezit. Furman rent richting de bal. Furman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

50e minuut.
Petelinek probeert naar een medespeler te passen. Hočevar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hočevar probeert naar een medespeler te passen. Furman is nu in balbezit. Furman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Petelinek kopt de bal weg. Zajc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zajc passt de bal met de wreef. Kocnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocnar draait met de bal, schiet en ... Hudobir bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Pečnik speelt de bal door. Rop is nu in balbezit. Rop passt de bal zonder na te denken. Kocnar is nu in balbezit. Kocnar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Pečnik is nu in balbezit. Pečnik geeft de bal voor. Cankar heeft problemen om de bal te vangen. Kocnar verovert de bal door een tackle van achteren. Kocnar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Kralj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lipuš rent richting de bal. Metelko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Metelko krijgt een gele kaart. Lipuš wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Hočevar zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Jereb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Smrdljivi Levi - Blaženi Jeleni 1:0

87e minuut.
Pečnik probeert de bal aan de voet te houden. Gregorčič bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregorčič geeft de bal voor. Kocnar rent richting de bal. Kocnar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smrdljivi Levi 42%, Blaženi Jeleni 58%.
Smrdljivi Levi - Blaženi Jeleni 1:0