Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mk JUDAS TEAM ND Pankrti
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.1 gemiddelde waardering 15.6
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


9e minuut.
Pekošak is nu in balbezit. Orange rent richting de bal. Orange passt de bal in één keer door. Ulaga is nu in balbezit. Ulaga haalt uit met een fantastische trap. Kvac bokst de bal weg. Na een snelle pass probeert Mrak de bal onder controle te krijgen. Rupnik is nu in balbezit. Rupnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mk JUDAS TEAM - ND Pankrti 0:1

13e minuut.
Rupnik verovert de bal door een tackle van achteren. Pekošak rent richting de bal. Rupnik onderschept slim de pass. Rupnik draait met de bal, schiet en ... Mrak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Daar is Hrovatin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sever rent richting de bal. Sever met een sublieme pass. Jan rent richting de bal. Jan schiet op doel. Skaper probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Mrak geeft de bal voor. Pekošak heeft problemen om de bal te vangen. Rupnik is nu in balbezit. Ulaga rent richting de bal. Ulaga draait met de bal, schiet en ... Kvac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Lopata geeft de bal voor. Inworp. Kuhar met een snelle inworp. Rupnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupnik geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Hrovatin is nu in balbezit. Hrovatin met een sublieme pass. Lipar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulaga onderschept slim de pass. Ulaga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Kvac met een harde bal richting middenveld. Daar is Orange, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sever speelt de bal door. Klungelig pakt Jan de bal. Jan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mk JUDAS TEAM 65%, ND Pankrti 35%.
Mk JUDAS TEAM - ND Pankrti 0:1

46e minuut.
Očko is nu in balbezit. Očko met een sublieme pass. Klungelig pakt Kampl de bal. Ulaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mk JUDAS TEAM - ND Pankrti 0:2

69e minuut.
Daar is Kampl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rupnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupnik passt de bal met de wreef. Ulaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mk JUDAS TEAM - ND Pankrti 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mk JUDAS TEAM 74%, ND Pankrti 26%.
Mk JUDAS TEAM - ND Pankrti 0:3