Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:05
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.01
  • Stadion: FC Jacks Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2902
FC Jacks Suhi Avtomati
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten average
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Mlinar rent richting de bal. Mlinar speelt de bal door. Lorbek rent richting de bal. Lorbek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jacks - Suhi Avtomati 1:0

19e minuut.
Rečnik is nu in balbezit. Pavlin verovert de bal door een tackle van achteren. Pavlin geeft de bal voor. Videčnik rent richting de bal. Videčnik haalt uit met een fantastische trap. Kosovel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Krajnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajnik passt de bal zonder na te denken. Lavrih is nu in balbezit. Lorbek rent richting de bal. Lorbek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jacks 48%, Suhi Avtomati 52%.
FC Jacks - Suhi Avtomati 1:0

61e minuut.
Katanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Rečnik verovert de bal door een tackle van achteren. Rečnik passt de bal in één keer door. Lorbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorbek haalt uit met een fantastische trap. Jazbec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Gliha rent richting de bal. Gliha probeert naar een medespeler te passen. Adam is nu in balbezit. Adam haalt uit met een fantastische trap. Kosovel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Pavlin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lutar komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Ravbar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Žlehtič met een snelle inworp. Videčnik heeft problemen om de bal te vangen. Videčnik geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jacks 37%, Suhi Avtomati 63%.
FC Jacks - Suhi Avtomati 1:0