Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Navadni Fazani Rejeni Komunisti
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
30% Spel op eigen helft 70%
16 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 17.7
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Kocjančič bereikt de bal nog maar net als eerste. Albreht verovert de bal door een tackle van achteren. Agic verovert de bal door een tackle van achteren. Kocjančič bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocjančič draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Zajc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocjančič verovert de bal door een tackle van achteren. Kocjančič probeert naar een medespeler te passen. Pivec is nu in balbezit. Pivec haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Navadni Fazani - Rejeni Komunisti 1:0

17e minuut.
Pivec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvac verovert de bal door een tackle van achteren. Kvac probeert naar een medespeler te passen. Krajnik is nu in balbezit. Krajnik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Horvat rent richting de bal. Agic verovert de bal door een tackle van achteren. Agic probeert naar een medespeler te passen. Pivec rent richting de bal. Pivec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Navadni Fazani 24%, Rejeni Komunisti 76%.
Navadni Fazani - Rejeni Komunisti 1:0

54e minuut.
Trpin passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pivec de bal. Kocjančič rent richting de bal. Pivec rent richting de bal. Pivec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Navadni Fazani - Rejeni Komunisti 2:0

63e minuut.
Albreht bereikt de bal nog maar net als eerste. Albreht geeft een lange en hoge pass. Jereb probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hrast bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrast haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Mlakar met een sublieme pass. Agic is nu in balbezit. Albreht maakt een afschuwelijke overtreding. Albreht krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Mlakar kan de bal niet met de borst controleren. Kocjančič bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zajc. Zajc krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Pečnik trapt de bal weg van het doel. Kocjančič bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocjančič passt de bal in één keer door. Pivec rent richting de bal. Pivec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Navadni Fazani - Rejeni Komunisti 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Navadni Fazani 36%, Rejeni Komunisti 64%.
Navadni Fazani - Rejeni Komunisti 3:0