Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Težki Sinovi Električni Roparji
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16.2
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Pavlin kopt de bal weg. Breznik probeert de bal aan de voet te houden. Logar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernik verovert de bal door een tackle van achteren. Bernik draait met de bal, schiet en ... Prestar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Logar rent richting de bal. Logar geeft een lange en hoge pass. Kupnik kan de bal niet met de borst controleren. Pavlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlin haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Furlan is nu in balbezit. Paver is nu in balbezit. Furlan begaat een overtreding. Furlan krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Lečnik schiet op doel. Černe probeert wanhopig de bal te grijpen. Kupnik probeert de bal aan de voet te houden. Supe rent richting de bal. Supe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Težki Sinovi - Električni Roparji 0:1

40e minuut.
Supe bereikt de bal nog maar net als eerste. Supe passt de bal zonder na te denken. Korošec is nu in balbezit. Pavlin verovert de bal door een tackle van achteren. Pavlin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Težki Sinovi 44%, Električni Roparji 56%.
Težki Sinovi - Električni Roparji 0:1

46e minuut.
Paver speelt de bal door. Bukovnik is nu in balbezit. Bukovnik passt de bal met de wreef. Lečnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lečnik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kalin trapt de bal weg. Supe rent richting de bal. Supe geeft een lange en hoge pass. Lečnik springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Težki Sinovi 54%, Električni Roparji 46%.
Težki Sinovi - Električni Roparji 0:1