Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ND Pankrti Blaženi Jeleni
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 15.5
weak Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Krajnik trapt de bal weg van het doel. Pečnik kopt de bal weg. Ravnik is nu in balbezit. Ravnik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Logar bereikt de bal nog maar net als eerste. Logar passt de bal in één keer door. Bezjak probeert de bal aan de voet te houden. Rupnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ND Pankrti - Blaženi Jeleni 1:0

29e minuut.
Pečnik probeert de bal aan de voet te houden. Rupnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ND Pankrti - Blaženi Jeleni 2:0

37e minuut.
Hrovatin verovert de bal door een tackle van achteren. Hrovatin passt de bal in één keer door. Ulaga is nu in balbezit. Ulaga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ND Pankrti - Blaženi Jeleni 3:0

44e minuut.
Ulaga probeert naar een medespeler te passen. Rupnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pečnik verovert de bal door een tackle van achteren. Ulaga rent richting de bal. Ulaga haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ND Pankrti 47%, Blaženi Jeleni 53%.
ND Pankrti - Blaženi Jeleni 3:0

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Skaper trapt de bal weg. Kuhar kopt de bal weg. Ulaga is nu in balbezit. Ulaga haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ND Pankrti - Blaženi Jeleni 4:0

69e minuut.
Zajc met een sublieme pass. Bezjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezjak passt de bal met de wreef. Ravnik rent richting de bal. Ravnik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Orange passt de bal met de wreef. Pintar is nu in balbezit. Pintar speelt de bal door. Kocnar is nu in balbezit. Kocnar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Pečnik verovert de bal door een tackle van achteren. Pečnik geeft een hoge lob. Daar is Lipuš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rop is nu in balbezit. Rop schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Rupnik kopt de bal weg. Orange rent richting de bal. Orange met een sublieme pass. Rupnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupnik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kralj trapt de bal weg. Rop kopt de bal weg. Kocnar rent richting de bal. Kocnar schiet op doel. Skaper probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ND Pankrti - Blaženi Jeleni 4:1

84e minuut.
Pintar rent richting de bal. Pintar geeft een lange en hoge pass. Kocnar probeert de bal met de borst te controleren. Kocnar draait met de bal, schiet en ... Skaper maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ND Pankrti 71%, Blaženi Jeleni 29%.
ND Pankrti - Blaženi Jeleni 4:1