Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Navadni Fazani Suhi Avtomati
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


27e minuut.
Mrak passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kocjančič de bal. Kocjančič passt de bal met de wreef. Lopata bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopata draait met de bal, schiet en ... Jazbec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Mrak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Apnar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Videčnik rent richting de bal. Videčnik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Lopata heeft problemen om de bal te vangen. Pavlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopata tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lopata krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Triglav bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocjančič onderschept slim de pass. Kocjančič passt de bal met de wreef. Lopata bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Navadni Fazani - Suhi Avtomati 1:0

41e minuut.
Mlakar passt de bal met de wreef. Trpin rent richting de bal. Katanec geeft een hoge lob. Trpin rent richting de bal. Trpin geeft een lange en hoge pass. Jazbec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Jereb geeft een lange en hoge pass. Inworp. Žlehtič zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Videčnik rent richting de bal. Videčnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Navadni Fazani 58%, Suhi Avtomati 42%.
Navadni Fazani - Suhi Avtomati 1:0

50e minuut.
Mlakar geeft de bal voor. Koren is nu in balbezit. Koren passt de bal in één keer door. Lopata rent richting de bal. Lopata draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Mrak is nu in balbezit. Mrak geeft een hoge lob. Lavrih probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kocjančič rent richting de bal. Kocjančič haalt uit met een fantastische trap. Jazbec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Koren met de inworp. Kocjančič bereikt de bal nog maar net als eerste. Triglav legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kocjančič is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lopata kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Jazbec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Pavlin rent richting de bal. Mlakar probeert naar een medespeler te passen. Katanec is nu in balbezit. Kocjančič is nu in balbezit. Kocjančič schiet op doel. Jazbec bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Navadni Fazani - Suhi Avtomati 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Navadni Fazani 30%, Suhi Avtomati 70%.
Navadni Fazani - Suhi Avtomati 2:0