Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Električni Čarovniki Suhi Avtomati
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.8
waardeloos Schieten matig
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


20e minuut.
Mihelič bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihelič speelt de bal door. Triglav bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopata is nu in balbezit. Lopata haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Pavlin rent richting de bal. Lopata verovert de bal door een tackle van achteren. Lopata passt de bal met de wreef. Strel rent richting de bal. Strel schiet op doel. Jazbec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Pavlin verovert de bal door een tackle van achteren. Pavlin met een sublieme pass. Adam bereikt de bal nog maar net als eerste. Adam schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Električni Čarovniki - Suhi Avtomati 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Električni Čarovniki 35%, Suhi Avtomati 65%.
Električni Čarovniki - Suhi Avtomati 0:1

54e minuut.
Lopata rent richting de bal. Bowie onderschept slim de pass. Bowie probeert naar een medespeler te passen. Mihelič heeft problemen om de bal te vangen. Mihelič haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Apnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Seruga onderschept slim de pass. Seruga speelt de bal door. Daar is Adam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Električni Čarovniki - Suhi Avtomati 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Električni Čarovniki 52%, Suhi Avtomati 48%.
Električni Čarovniki - Suhi Avtomati 0:2