Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Električni Roparji Rejeni Komunisti
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


30e minuut.
Logar rent richting de bal. Resnik verovert de bal door een tackle van achteren. Resnik speelt de bal door. Kranjec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kranjec geeft de bal voor. Prestar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Ambroz onderschept slim de pass. Hrast bereikt de bal nog maar net als eerste. Logar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrast onderschept slim de pass. Hrast schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Električni Roparji 63%, Rejeni Komunisti 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Električni Roparji - Rejeni Komunisti 0:0

52e minuut.
Adler onderschept slim de pass. Adler speelt de bal door. Krajnik rent richting de bal. Hrast rent richting de bal. Hrast schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Kvac is nu in balbezit. Kvac passt de bal in één keer door. Krajnik rent richting de bal. Hrast rent richting de bal. Hrast haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Logar geeft een lange en hoge pass. Bukovnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukovnik speelt de bal door. Kranjec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kranjec geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Daar is Resnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Logar rent richting de bal. Met opzet legt Resnik zijn tegenspeler op de grond. Resnik krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Krajnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalin onderschept slim de pass. Kalin passt de bal in één keer door. Hrast rent richting de bal. Hrast draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Rajh rent richting de bal. Rajh geeft een lange en hoge pass. Pavlin is nu in balbezit. Pavlin haalt uit met een fantastische trap. Hrast maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Električni Roparji - Rejeni Komunisti 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Električni Roparji 55%, Rejeni Komunisti 45%.
Električni Roparji - Rejeni Komunisti 1:0