Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:05
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.01
  • Stadion: FC Jacks Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1739
FC Jacks Blaženi Jeleni
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 15
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Pintar passt de bal in één keer door. Ravnik is nu in balbezit. Ravnik met een sublieme pass. Abram bereikt de bal nog maar net als eerste. Abram schiet op doel. Kosovel bokst de bal weg.

14e minuut.
Pintar kopt de bal weg. Daar is Mlinar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abram is nu in balbezit. Abram schiet op doel. Kosovel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jacks - Blaženi Jeleni 0:1

23e minuut.
Gregorčič probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rečnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lorbek rent richting de bal. Lorbek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Jacks - Blaženi Jeleni 1:1

25e minuut.
Abram rent richting de bal. Abram met een sublieme pass. Lorbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorbek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jacks - Blaženi Jeleni 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jacks 54%, Blaženi Jeleni 46%.
FC Jacks - Blaženi Jeleni 2:1

51e minuut.
Bezjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgaga verovert de bal door een tackle van achteren. Zgaga speelt de bal door. Rop rent richting de bal. Rop geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Pekuš met een snelle inworp. Zgaga kan de bal niet met de borst controleren. Zgaga met een sublieme pass. Rečnik is nu in balbezit. Rečnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Rop onderschept slim de pass. Rop met een sublieme pass. Rečnik heeft problemen om de bal te vangen. Rečnik schiet op doel. Kralj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jacks - Blaženi Jeleni 3:1

73e minuut.
Kralj geeft een hoge lob. Mlinar kopt de bal weg. Daar is Bezjak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lorbek rent richting de bal. Lorbek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jacks - Blaženi Jeleni 4:1

83e minuut.
Metelko probeert naar een medespeler te passen. Rečnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kralj is nu in balbezit. Rečnik onderschept slim de pass. Rečnik haalt uit met een fantastische trap. Jereb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jacks - Blaženi Jeleni 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jacks 52%, Blaženi Jeleni 48%.
FC Jacks - Blaženi Jeleni 5:1