Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ND Pankrti Zdravko Mački
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 20.6
zwak Schieten matig
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


19e minuut.
Petelinek met een sublieme pass. Trpin is nu in balbezit. Trpin passt de bal met de wreef. Semler is nu in balbezit. Semler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ND Pankrti - Zdravko Mački 0:1

20e minuut.
Klungelig pakt Rupnik de bal. Semler onderschept slim de pass. Orange is nu in balbezit. Trpin verovert de bal door een tackle van achteren. Trpin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Rupnik is nu in balbezit. Ulaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulaga is nu in balbezit. Ulaga draait met de bal, schiet en ... Slak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Logar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocnar onderschept slim de pass. Kocnar speelt de bal door. Semler bereikt de bal nog maar net als eerste. Semler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Doeltrap. Skaper trapt de bal weg van het doel. Petelinek geeft de bal voor. Semler rent richting de bal. Semler draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ND Pankrti - Zdravko Mački 0:2

41e minuut.
Hrovatin controleert de bal met de borst. Met opzet legt Jelen zijn tegenspeler op de grond. Hrovatin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hrovatin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kozlar heeft problemen om de bal te vangen. Ulaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ND Pankrti - Zdravko Mački 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ND Pankrti 66%, Zdravko Mački 34%.
ND Pankrti - Zdravko Mački 1:2

56e minuut.
Jelen met een sublieme pass. Klančnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Semler onderschept slim de pass. Semler schiet op doel. Lipuš probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Orange verovert de bal door een tackle van achteren. Rupnik is nu in balbezit. Rupnik met een sublieme pass. Ulaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ND Pankrti - Zdravko Mački 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ND Pankrti 36%, Zdravko Mački 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ND Pankrti - Zdravko Mački 2:2