Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mk JUDAS TEAM Težki Sinovi
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.4 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


9e minuut.
Lipar onderschept slim de pass. Lipar geeft de bal voor. Jan kan de bal niet met de borst controleren. Seruga rent richting de bal. Seruga haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kvac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Jan is nu in balbezit. Kupnik is nu in balbezit. Jan verovert de bal door een tackle van achteren. Jan schiet op doel. Černe werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Korošec passt de bal met de wreef. Rojs is nu in balbezit. Jan verovert de bal door een tackle van achteren. Jan schiet op doel. Kupnik heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mk JUDAS TEAM - Težki Sinovi 1:0

23e minuut.
Korošec geeft een hoge lob. Inworp. Lipar met een snelle inworp. Daar is Metelko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Metelko geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Jan verovert de bal door een tackle van achteren. Apnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jan onderschept slim de pass. Jan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mk JUDAS TEAM - Težki Sinovi 2:0

35e minuut.
Lipar rent richting de bal. Primožič verovert de bal door een tackle van achteren. Primožič speelt de bal door. Bernik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernik schiet op doel. Kvac bokst de bal weg.

42e minuut.
Sever probeert naar een medespeler te passen. Jan bereikt de bal nog maar net als eerste. Apnar rent richting de bal. Jan onderschept slim de pass. Jan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mk JUDAS TEAM 53%, Težki Sinovi 47%.
Mk JUDAS TEAM - Težki Sinovi 2:0

72e minuut.
Kosak met een snelle inworp. Primožič bereikt de bal nog maar net als eerste. Primožič geeft een hoge lob. Furlan is nu in balbezit. Furlan probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Oblak kopt de bal weg. Bernik rent richting de bal. Bernik passt de bal in één keer door. Primožič bereikt de bal nog maar net als eerste. Primožič haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Doeltrap. Kvac trapt de bal weg. Seruga kopt de bal weg. Kosak rent richting de bal. Kosak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mk JUDAS TEAM 56%, Težki Sinovi 44%.
Mk JUDAS TEAM - Težki Sinovi 2:0