Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blaženi Jeleni Navadni Fazani
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 20.6
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Bezjak met een sublieme pass. Koren rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Metelko. Koren is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Koren zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Rop kopt de bal weg. Klungelig pakt Metelko de bal. Metelko met een sublieme pass. Pivec bereikt de bal nog maar net als eerste. Pivec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Bezjak geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Agic de bal onder controle te krijgen. Pivec rent richting de bal. Kocjančič is nu in balbezit. Kocjančič draait met de bal, schiet en ... Jereb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blaženi Jeleni 53%, Navadni Fazani 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Blaženi Jeleni - Navadni Fazani 0:0

56e minuut.
Trpin met een sublieme pass. Kocjančič heeft problemen om de bal te vangen. Kocjančič speelt de bal door. Pivec rent richting de bal. Pivec haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Kocjančič haalt uit met een fantastische trap. Trpin kopt de bal weg. Klungelig pakt Gregorčič de bal. Trpin is nu in balbezit. Trpin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Metelko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocjančič onderschept slim de pass. Kocjančič passt de bal met de wreef. Pivec bereikt de bal nog maar net als eerste. Pivec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blaženi Jeleni - Navadni Fazani 0:1

82e minuut.
Koren rent richting de bal. Koren speelt de bal door. Mlakar is nu in balbezit. Kocjančič bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocjančič draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blaženi Jeleni 55%, Navadni Fazani 45%.
Blaženi Jeleni - Navadni Fazani 0:1