Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smrdljivi Levi FC Jacks
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 23.1
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Lipuš bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipuš met een sublieme pass. Mlinar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hočevar verovert de bal door een tackle van achteren. Hočevar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Mlinar verovert de bal door een tackle van achteren. Mlinar geeft een hoge lob. Rečnik rent richting de bal. Lorbek rent richting de bal. Lorbek schiet op doel. Paal!

8e minuut.
Sitnoba is nu in balbezit. Jazbec is nu in balbezit. Rečnik rent richting de bal. Rečnik schiet op doel. Lorbek probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Gliha probeert naar een medespeler te passen. Krajnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregorčič begaat een overtreding. Gregorčič krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Sitnoba met een sublieme pass. Daar is Jazbec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rečnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorbek draait met de bal, schiet en ... Vrabl bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smrdljivi Levi 54%, FC Jacks 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Smrdljivi Levi - FC Jacks 0:0

70e minuut.
Gregorčič bereikt de bal nog maar net als eerste. Rečnik is nu in balbezit. Jazbec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazbec geeft een lange en hoge pass. Rop kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Rečnik is nu in balbezit. Zgaga rent richting de bal. Lorbek rent richting de bal. Lorbek draait met de bal, schiet en ... Vrabl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smrdljivi Levi - FC Jacks 0:1

85e minuut.
Jazbec probeert naar een medespeler te passen. Hočevar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hočevar passt de bal zonder na te denken. Medved rent richting de bal. Medved haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smrdljivi Levi 49%, FC Jacks 51%.
Smrdljivi Levi - FC Jacks 0:1