Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Električni Roparji Smrdljivi Levi
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


25e minuut.
Petelinek rent richting de bal. Kampl verovert de bal door een tackle van achteren. Kampl met een sublieme pass. Lečnik rent richting de bal. Lečnik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Klungelig pakt Lečnik de bal. Jazbec is nu in balbezit. Lečnik verovert de bal door een tackle van achteren. Kampl rent richting de bal. Kampl draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Električni Roparji - Smrdljivi Levi 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Električni Roparji 51%, Smrdljivi Levi 49%.
Električni Roparji - Smrdljivi Levi 1:0

48e minuut.
Supe schiet op doel. Sitnoba probeert de bal aan de voet te houden. Kampl is nu in balbezit. Kampl schiet op doel. Na een snelle pass probeert Veter de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Logar probeert naar een medespeler te passen. Supe rent richting de bal. Supe probeert naar een medespeler te passen. Lečnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lečnik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Električni Roparji 37%, Smrdljivi Levi 63%.
Električni Roparji - Smrdljivi Levi 1:0