Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mk JUDAS TEAM FC Jacks
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 19.6
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen average
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Jan rent richting de bal. Met opzet legt Dolenc zijn tegenspeler op de grond. Jan raakt geblesseerd tijdens het duel. Trdin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jan heeft problemen om de bal te vangen. Jan krijgt zijn hoofd ertegen. Kosovel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mk JUDAS TEAM - FC Jacks 1:0

22e minuut.
Sever speelt de bal door. Jan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravbar is nu in balbezit. Jan onderschept slim de pass. Jan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mk JUDAS TEAM - FC Jacks 2:0

25e minuut.
Krajnik met de inworp. Mlinar rent richting de bal. Sever begaat een overtreding. Sever krijgt een gele kaart. Mlinar raakt geblesseerd tijdens het duel. Mlinar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Sever verovert de bal door een tackle van achteren. Sever speelt de bal door. Ravbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Metelko bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolenc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Metelko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trdin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Gliha de bal. Jan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mk JUDAS TEAM 52%, FC Jacks 48%.
Mk JUDAS TEAM - FC Jacks 2:0

49e minuut.
Rop bereikt de bal nog maar net als eerste. Rop passt de bal zonder na te denken. Trdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rečnik onderschept slim de pass. Rečnik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Kvac trapt de bal weg van het doel. Sever kopt de bal weg. Rečnik heeft problemen om de bal te vangen. Lorbek is nu in balbezit. Lorbek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mk JUDAS TEAM - FC Jacks 2:1

85e minuut.
Rečnik is nu in balbezit. Lorbek is nu in balbezit. Rečnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorbek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mk JUDAS TEAM - FC Jacks 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mk JUDAS TEAM 50%, FC Jacks 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mk JUDAS TEAM - FC Jacks 2:2