Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Krvoločni Ginekologi Požrešni Repincli
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.1
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Mlakar is nu in balbezit. Podgrajšek probeert naar een medespeler te passen. Mlakar probeert de bal aan de voet te houden. Triglav is nu in balbezit. Triglav schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Bogataj rent richting de bal. Vitrih bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitrih met een sublieme pass. Hrast is nu in balbezit. Hrast haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Bogataj is nu in balbezit. Vitrih schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bogataj is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bogataj met een snel genomen vrije trap. Mlakar rent richting de bal. Mlakar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Apnar rent richting de bal. Hrast onderschept slim de pass. Hrast draait met de bal, schiet en ... Zavrl onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Vodopivec probeert naar een medespeler te passen. Zgaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgaga probeert naar een medespeler te passen. Hrast is nu in balbezit. Hrast haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Apnar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Medved zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vitrih rent richting de bal. Vitrih geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Zavrl rent richting de bal. Zavrl geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Majcen de bal onder controle te krijgen. Mlakar is nu in balbezit. Mlakar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Hrast bereikt de bal nog maar net als eerste. Rop bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrast onderschept slim de pass. Vitrih bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitrih schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Krvoločni Ginekologi - Požrešni Repincli 0:1

29e minuut.
Zavrl bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitrih verovert de bal door een tackle van achteren. Vitrih passt de bal zonder na te denken. Hrast rent richting de bal. Hrast schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Seruga bereikt de bal nog maar net als eerste. Seruga geeft een lange en hoge pass. Mlakar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlakar schiet op doel. Sotlar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Krvoločni Ginekologi - Požrešni Repincli 1:1

34e minuut.
Triglav passt de bal met de wreef. Mlakar bereikt de bal nog maar net als eerste. Krepek is nu in balbezit. Mlakar onderschept slim de pass. Mlakar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Videčnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcen verovert de bal door een tackle van achteren. Majcen geeft een lange en hoge pass. Hrast rent richting de bal. Hrast draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Zgaga onderschept slim de pass. Triglav bereikt de bal nog maar net als eerste. Triglav probeert naar een medespeler te passen. Mlakar rent richting de bal. Mlakar schiet op doel. Sotlar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krvoločni Ginekologi 38%, Požrešni Repincli 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Krvoločni Ginekologi - Požrešni Repincli 1:1

54e minuut.
Vitrih heeft problemen om de bal te vangen. Vitrih passt de bal in één keer door. Zavrl is nu in balbezit. Hrast verovert de bal door een tackle van achteren. Hrast haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Maček geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Videčnik met een snelle inworp. Triglav is nu in balbezit. Triglav geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Krepek is nu in balbezit. Krepek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gorenc de bal. Hrast bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrast schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Zavrl rent richting de bal. Vitrih verovert de bal door een tackle van achteren. Vitrih passt de bal in één keer door. Hrast is nu in balbezit. Hrast schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krvoločni Ginekologi 44%, Požrešni Repincli 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Krvoločni Ginekologi - Požrešni Repincli 1:1