Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nesramni Bedaki Gozdni Metulji
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Knavs geeft de bal voor. Kostanjevec is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Orange. Orange krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Murn probeert naar een medespeler te passen. Pivar rent richting de bal. Pivar passt de bal zonder na te denken. Bekar rent richting de bal. Bekar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Podgrajšek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sapa de bal. Javornik is nu in balbezit. Javornik haalt uit met een fantastische trap. Klančnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nesramni Bedaki - Gozdni Metulji 0:1

25e minuut.
Jazbec rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Primožič. Jazbec is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jazbec zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Bekar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bekar schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Zajc passt de bal zonder na te denken. Ramšak met een sublieme pass. Kostanjevec rent richting de bal. Kostanjevec haalt uit met een fantastische trap. Gregorčič kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nesramni Bedaki 55%, Gozdni Metulji 45%.
Nesramni Bedaki - Gozdni Metulji 0:1

47e minuut.
Pek heeft problemen om de bal te vangen. Pek met een sublieme pass. Gregorčič probeert de bal aan de voet te houden. Ramšak is nu in balbezit. Ramšak geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Žlehtič kopt de bal weg. Pek kan de bal niet met de borst controleren. Pek probeert naar een medespeler te passen. Kostanjevec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostanjevec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Ramšak probeert de bal aan de voet te houden. Jazbec rent richting de bal. Primožič is nu in balbezit. Ramšak is nu in balbezit. Ramšak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Zajc geeft een hoge lob. Jazbec rent richting de bal. Jazbec probeert naar een medespeler te passen. Bekar rent richting de bal. Bekar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nesramni Bedaki 50%, Gozdni Metulji 50%.
Nesramni Bedaki - Gozdni Metulji 0:1