Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prebrisani Vodovodarji Rudar Psi
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Lorbek rent richting de bal. Lorbek passt de bal zonder na te denken. Preradovič is nu in balbezit. Preradovič haalt uit met een fantastische trap. Abram maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prebrisani Vodovodarji - Rudar Psi 1:0

5e minuut.
Maček met een sublieme pass. Vetrih rent richting de bal. Vetrih passt de bal in één keer door. Preradovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Preradovič draait met de bal, schiet en ... Paal!

22e minuut.
Lorbek geeft een hoge lob. Kontrec kopt de bal weg. Krajnc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazar onderschept slim de pass. Lazar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Lazar verovert de bal door een tackle van achteren. Hrovatin rent richting de bal. Lazar verovert de bal door een tackle van achteren. Mrak rent richting de bal. Mrak draait met de bal, schiet en ... Hvalec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Kontrec verovert de bal door een tackle van achteren. Mrak rent richting de bal. Mrak passt de bal in één keer door. Lazar rent richting de bal. Lazar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prebrisani Vodovodarji 33%, Rudar Psi 67%.
Prebrisani Vodovodarji - Rudar Psi 1:0

55e minuut.
Krajnc onderschept slim de pass. Krajnc speelt de bal door. Preradovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Preradovič haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prebrisani Vodovodarji - Rudar Psi 2:0

60e minuut.
Lah onderschept slim de pass. Lah probeert naar een medespeler te passen. Preradovič rent richting de bal. Maček bereikt de bal nog maar net als eerste. Maček schiet op doel. Abram bokst de bal weg.

69e minuut.
Lorbek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sotlar met een snelle inworp. Maček bereikt de bal nog maar net als eerste. Maček draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Maček bereikt de bal nog maar net als eerste. Karantic bereikt de bal nog maar net als eerste. Maček verovert de bal door een tackle van achteren. Maček geeft een lange en hoge pass. Preradovič maakt een snoekduik en kopt de bal. Abram probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Ahac kopt de bal weg. Semler rent richting de bal. Semler passt de bal in één keer door. Lazar is nu in balbezit. Lazar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prebrisani Vodovodarji - Rudar Psi 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prebrisani Vodovodarji 41%, Rudar Psi 59%.
Prebrisani Vodovodarji - Rudar Psi 2:1