Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rdeči Repincli Gozdni Metulji
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


17e minuut.
Plesec is nu in balbezit. Plesec geeft de bal voor. Zatler kopt de bal weg. Zorko is nu in balbezit. Zorko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Novak kan de bal niet met de borst controleren. Javornik onderschept slim de pass. Javornik speelt de bal door. Daar is Bekar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bekar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Gregorčič kan de bal niet met de borst controleren. Gregorčič geeft een hoge lob. Zatler kopt de bal weg. Hribar heeft problemen om de bal te vangen. Hribar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rdeči Repincli - Gozdni Metulji 1:0

44e minuut.
Jazbec is nu in balbezit. Ulaga rent richting de bal. Ulaga speelt de bal door. Bekar rent richting de bal. Bekar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rdeči Repincli 50%, Gozdni Metulji 50%.
Rdeči Repincli - Gozdni Metulji 1:0

51e minuut.
Polanec rent richting de bal. Polanec passt de bal in één keer door. Zatler heeft problemen om de bal te vangen. Bekar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Gregorčič bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregorčič geeft een hoge lob. Krepek kopt de bal weg. Daar is Zorko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zorko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rdeči Repincli - Gozdni Metulji 2:0

58e minuut.
Polanec is nu in balbezit. Polanec met een sublieme pass. Bekar is nu in balbezit. Bekar draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Krepek de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rdeči Repincli - Gozdni Metulji 2:1

66e minuut.
Orange passt de bal met de wreef. Kalin rent richting de bal. Kalin geeft een hoge lob. Zorko is nu in balbezit. Zorko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Jazbec met een sublieme pass. Javornik bereikt de bal nog maar net als eerste. Javornik passt de bal met de wreef. Bekar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rdeči Repincli 42%, Gozdni Metulji 58%.
Rdeči Repincli - Gozdni Metulji 2:1