Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Slov.Bistrica Nesramni Bedaki
433 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.4
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Ramšak passt de bal in één keer door. Pivar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pivar passt de bal met de wreef. Kostanjevec is nu in balbezit. Kostanjevec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kostanjevec is nu in balbezit. Mrak onderschept slim de pass. Mrak speelt de bal door. Kocjančič bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocjančič draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

34e minuut.
Primožič probeert naar een medespeler te passen. Pivar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pivar probeert naar een medespeler te passen. Kostanjevec rent richting de bal. Kostanjevec haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Bowie onderschept slim de pass. Bowie speelt de bal door. Padežnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Padežnik haalt uit met een fantastische trap. Knavs probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Slov.Bistrica 55%, Nesramni Bedaki 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NK Slov.Bistrica - Nesramni Bedaki 0:0

53e minuut.
Verdenik verovert de bal door een tackle van achteren. Verdenik met een sublieme pass. Bernik rent richting de bal. Kostanjevec onderschept slim de pass. Kostanjevec schiet op doel. Korošec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Korošec speelt de bal door. Primožič kopt de bal weg. Kostanjevec probeert de bal met de borst te controleren. Kostanjevec schiet op doel. Korošec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Pivar bereikt de bal nog maar net als eerste. Padežnik verovert de bal door een tackle van achteren. Padežnik passt de bal met de wreef. Bowie bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowie draait met de bal, schiet en ... Klančnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Knavs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padežnik rent richting de bal. Padežnik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Ramšak passt de bal met de wreef. Kostanjevec rent richting de bal. Mrak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kostanjevec is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pivar komt bij de bal en schiet. Korošec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Kocjančič is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Žlehtič. Kocjančič is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Verdenik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Žagar heeft problemen om de bal te vangen. Kocjančič rent richting de bal. Kocjančič draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Slov.Bistrica - Nesramni Bedaki 1:0

77e minuut.
Kosak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zajc met de inworp. Ramšak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramšak geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Knavs geeft een lange en hoge pass. Ramšak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramšak geeft de bal voor. Kostanjevec rent richting de bal. Kostanjevec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Slov.Bistrica 44%, Nesramni Bedaki 56%.
NK Slov.Bistrica - Nesramni Bedaki 1:0