Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:10
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.02
  • Stadion: Rudar Psi Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2894
Rudar Psi Rozasti Škornji
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Mihelič bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihelič probeert naar een medespeler te passen. Potočnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kek draait met de bal, schiet en ... Abram kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Korošec de bal. Potočnik rent richting de bal. Potočnik draait met de bal, schiet en ... Abram probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Semler met een sublieme pass. Zupanc heeft problemen om de bal te vangen. Lazar is nu in balbezit. Lazar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Klobucar rent richting de bal. Mrak onderschept slim de pass. Mrak passt de bal met de wreef. Lazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazar schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rudar Psi - Rozasti Škornji 1:0

19e minuut.
Korošec bereikt de bal nog maar net als eerste. Korošec geeft een lange en hoge pass. Semler kopt de bal weg. Kek kan de bal niet met de borst controleren. Kek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Inworp. Lorbek met een snelle inworp. Kontrec rent richting de bal. Kontrec geeft een hoge lob. Hribar controleert de bal met de borst.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Potočnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kek bereikt de bal nog maar net als eerste. Potočnik rent richting de bal. Kek is nu in balbezit. Kek draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Maček probeert naar een medespeler te passen. Potočnik is nu in balbezit. Kek rent richting de bal. Kek schiet op doel. Abram probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rudar Psi - Rozasti Škornji 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudar Psi 54%, Rozasti Škornji 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rudar Psi - Rozasti Škornji 1:1

55e minuut.
Zidanšek is nu in balbezit. Krajnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Zidanšek zijn tegenspeler op de grond. Zidanšek krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Maček speelt de bal door. Lorbek rent richting de bal. Mihelič maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Mihelič moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mihelič schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudar Psi 60%, Rozasti Škornji 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rudar Psi - Rozasti Škornji 1:1