Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slabi Manekeni Rudar Psi
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Kocnar is nu in balbezit. Kocnar geeft een hoge lob. Daar is Krajnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lipuš onderschept slim de pass. Lipuš draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Vrabl rent richting de bal. Karantic verovert de bal door een tackle van achteren. Vidmar bereikt de bal nog maar net als eerste. Karantic verovert de bal door een tackle van achteren. Karantic geeft een hoge lob. Gregorčič verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lazar rent richting de bal. Lazar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slabi Manekeni - Rudar Psi 0:1

21e minuut.
Kontrec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocnar is nu in balbezit. Kocnar passt de bal in één keer door. Lazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazar schiet op doel. Gregorčič verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Kmetec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zavrl speelt de bal door. Mrak met een sublieme pass. Lazar is nu in balbezit. Lazar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slabi Manekeni - Rudar Psi 0:2

41e minuut.
Zavrl geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Semler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Mrak rent richting de bal. Mrak passt de bal zonder na te denken. Vrabl rent richting de bal. Lazar verovert de bal door een tackle van achteren. Lazar schiet op doel. Gregorčič probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Slabi Manekeni - Rudar Psi 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slabi Manekeni 46%, Rudar Psi 54%.
Slabi Manekeni - Rudar Psi 0:3

49e minuut.
Lazar is nu in balbezit. Kocjančič speelt de bal door. Semler bereikt de bal nog maar net als eerste. Semler geeft een lange en hoge pass. Nemec probeert de bal met de borst te controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Krajnik geeft een lange en hoge pass. Vrabl heeft problemen om de bal te vangen. Lazar probeert naar een medespeler te passen. Mrak rent richting de bal. Mrak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Nemec geeft een hoge lob. Rus kopt de bal weg. Korošec bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavrl onderschept slim de pass. Zavrl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Lipuš bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipuš met een sublieme pass. Zavrl bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavrl draait met de bal, schiet en ... Abram maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slabi Manekeni - Rudar Psi 1:3

73e minuut.
Vidmar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontrec onderschept slim de pass. Kontrec passt de bal zonder na te denken. Lazar is nu in balbezit. Lazar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Lipuš met een sublieme pass. Zavrl is nu in balbezit. Rus is nu in balbezit. Zavrl rent richting de bal. Zavrl draait met de bal, schiet en ... Abram probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slabi Manekeni 51%, Rudar Psi 49%.
Slabi Manekeni - Rudar Psi 1:3