Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rozasti Škornji Nesramni Bedaki
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Primožič geeft een hoge lob. Supe kopt de bal weg. Glavnik is nu in balbezit. Ramšak onderschept slim de pass. Ramšak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ahac trapt de bal weg van het doel. Klobucar kopt de bal weg. Kostanjevec rent richting de bal. Kostanjevec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Ramšak is nu in balbezit. Ramšak passt de bal met de wreef. Ahac rent richting de bal. Kostanjevec rent richting de bal. Kostanjevec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Knavs rent richting de bal. Knavs geeft een lange en hoge pass. Ahac kopt de bal weg. Zajc bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajc geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Rozasti Škornji - Nesramni Bedaki 0:1

17e minuut.
Maček rent richting de bal. Maček geeft een lange en hoge pass. Žagar is nu in balbezit. Potočnik verovert de bal door een tackle van achteren. Potočnik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Glavnik met een sublieme pass. Klobucar bereikt de bal nog maar net als eerste. Primožič is nu in balbezit. Klobucar bereikt de bal nog maar net als eerste. Klobucar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Sapa verovert de bal door een tackle van achteren. Sapa speelt de bal door. Ramšak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostanjevec rent richting de bal. Kostanjevec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rozasti Škornji 47%, Nesramni Bedaki 53%.
Rozasti Škornji - Nesramni Bedaki 0:1

70e minuut.
Pivar is nu in balbezit. Maček verovert de bal door een tackle van achteren. Maček probeert naar een medespeler te passen. Potočnik rent richting de bal. Potočnik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Klobucar geeft een hoge lob. Sapa rent richting de bal. Sapa geeft de bal voor. Supe bereikt de bal nog maar net als eerste. Supe geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rozasti Škornji 50%, Nesramni Bedaki 50%.
Rozasti Škornji - Nesramni Bedaki 0:1