Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rudar Srečneži NK Slov.Bistrica
Normal Tactiek 433
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.6
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Zatler met een sublieme pass. Pečnik controleert de bal met de borst. Padežnik begaat een overtreding. Padežnik krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Daar is Grubelnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grubelnik geeft een lange en hoge pass. Bowie kopt de bal weg. Kocjančič is nu in balbezit. Kocjančič schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Pečnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowie bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowie passt de bal in één keer door. Kocjančič rent richting de bal. Kocjančič haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Grubelnik is nu in balbezit. Pavlič rent richting de bal. Pavlič passt de bal met de wreef. Kranjc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kranjc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Pavlič verovert de bal door een tackle van achteren. Pavlič passt de bal met de wreef. Kranjc rent richting de bal. Kranjc draait met de bal, schiet en ... Korošec werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

41e minuut.
Kranjc rent richting de bal. Grubelnik begaat een overtreding. Kranjc is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pavlič neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Kranjc is nu in balbezit. Kranjc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudar Srečneži - NK Slov.Bistrica 1:0

42e minuut.
Pavlič passt de bal met de wreef. Pečnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pečnik passt de bal zonder na te denken. Kranjc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kranjc draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudar Srečneži 40%, NK Slov.Bistrica 60%.
Rudar Srečneži - NK Slov.Bistrica 1:0

46e minuut.
Kuhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuhar passt de bal zonder na te denken. Kocjančič rent richting de bal. Padežnik rent richting de bal. Padežnik draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Grubelnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubelnik met een sublieme pass. Kuhar probeert naar een medespeler te passen. Kocjančič is nu in balbezit. Kocjančič haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Bukovnik met een harde bal richting middenveld. Grubelnik kopt de bal weg. Pahor heeft problemen om de bal te vangen. Kocjančič is nu in balbezit. Kocjančič draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Grubelnik is nu in balbezit. Grubelnik geeft een hoge lob. Pečnik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Padežnik rent richting de bal. Padežnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Kuhar geeft een hoge lob. Kranjc rent richting de bal. Kranjc passt de bal met de wreef. Pavlič bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlič draait met de bal, schiet en ... Korošec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Pečnik met een sublieme pass. Zatler is nu in balbezit. Grubelnik maakt een afschuwelijke overtreding. Grubelnik krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Zatler passt de bal met de wreef. Jager bereikt de bal nog maar net als eerste. Krese tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krese krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudar Srečneži 49%, NK Slov.Bistrica 51%.
Rudar Srečneži - NK Slov.Bistrica 1:0