Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Krvoločni Gekoni Prebrisani Klovni
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 15.4
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Vitranc is nu in balbezit. Kuhar rent richting de bal. Bekar maakt een afschuwelijke overtreding. Bekar is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

6e minuut.
Krepek is nu in balbezit. Petek onderschept slim de pass. Hrovat is nu in balbezit. Petek onderschept slim de pass. Petek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Vitranc bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitranc passt de bal zonder na te denken. Lipar rent richting de bal. Lipar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Krvoločni Gekoni - Prebrisani Klovni 1:0

19e minuut.
Krepek rent richting de bal. Krepek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sever de bal. Lipar is nu in balbezit. Lipar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Rudonja draait met de bal, schiet en ... Ambroz kopt de bal weg. Kuhar is nu in balbezit. Rudonja verovert de bal door een tackle van achteren. Rudonja haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kuhar rent richting de bal. Rudonja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuhar begaat een overtreding. Rudonja wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

27e minuut.
Vitranc bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitranc met een sublieme pass. Koritnik rent richting de bal. Vrabl onderschept slim de pass. Vrabl geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Krvoločni Gekoni - Prebrisani Klovni 1:1

32e minuut.
Krepek verovert de bal door een tackle van achteren. Krepek geeft een lange en hoge pass. Ambroz heeft problemen om de bal te vangen. Lipar rent richting de bal. Lipar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Krvoločni Gekoni - Prebrisani Klovni 2:1

35e minuut.
Vitranc geeft een hoge lob. Rudonja met een sublieme pass. Kopitar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipar is nu in balbezit. Lipar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Krepek rent richting de bal. Kupnik verovert de bal door een tackle van achteren. Kupnik passt de bal in één keer door. Petek bereikt de bal nog maar net als eerste. Petek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Hrovat is nu in balbezit. Hrovat geeft de bal voor. Ambroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krvoločni Gekoni 39%, Prebrisani Klovni 61%.
Krvoločni Gekoni - Prebrisani Klovni 2:1

76e minuut.
Petek haalt uit met een fantastische trap. Knez probeert naar een medespeler te passen. Kuhar kopt de bal weg. Petek is nu in balbezit. Petek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Kopitar is nu in balbezit. Lipar onderschept slim de pass. Novak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipar verovert de bal door een tackle van achteren. Lipar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krvoločni Gekoni 38%, Prebrisani Klovni 62%.
Krvoločni Gekoni - Prebrisani Klovni 2:1