Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beli Vojaki Stari Levi
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Kalin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kozlar met de inworp. Kralj is nu in balbezit. Kralj geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Abram rent richting de bal. Abram schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beli Vojaki - Stari Levi 1:0

26e minuut.
Petelinek geeft de bal voor. Inworp. Ravbar met de inworp. Jug is nu in balbezit. Jug draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jager is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beli Vojaki - Stari Levi 1:1

39e minuut.
Skaper probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kralj is nu in balbezit. Kralj passt de bal in één keer door. Abram rent richting de bal. Abram draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Paver speelt de bal door. Sluga bereikt de bal nog maar net als eerste. Sluga geeft de bal voor. Abram is nu in balbezit. Abram draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beli Vojaki 47%, Stari Levi 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beli Vojaki - Stari Levi 1:1

62e minuut.
Doeltrap. Nemec trapt de bal weg. Kralj kopt de bal weg. Abram heeft problemen om de bal te vangen. Abram schiet op doel. Rajh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Kralj is nu in balbezit. Skaper onderschept slim de pass. Skaper speelt de bal door. Jager rent richting de bal. Jager schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Sluga geeft de bal voor. Skaper heeft problemen om de bal te vangen. Abram rent richting de bal. Abram draait met de bal, schiet en ... Rajh maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Mojster met de inworp. Kozlar rent richting de bal. Kozlar passt de bal zonder na te denken. Petelinek rent richting de bal. Petelinek geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Beli Vojaki - Stari Levi 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beli Vojaki 47%, Stari Levi 53%.
Beli Vojaki - Stari Levi 2:1