Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Južni Vitezi Zmedeni Ginekologi
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Lešnik met een snelle inworp. Zorko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorko geeft een lange en hoge pass. Mariborec is nu in balbezit. Mariborec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Južni Vitezi - Zmedeni Ginekologi 1:0

10e minuut.
Dolinar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hočevar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zorko rent richting de bal. Zorko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Tomšič bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomšič haalt uit met een fantastische trap. Lopata probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hrovat geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Pivar geeft een hoge lob. Lešnik kopt de bal weg. Mariborec bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariborec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Južni Vitezi - Zmedeni Ginekologi 2:0

35e minuut.
Hrovat is nu in balbezit. Hrovat met een sublieme pass. Tomšič is nu in balbezit. Tomšič draait met de bal, schiet en ... Mariborec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Hočevar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hočevar passt de bal met de wreef. Mariborec rent richting de bal. Mariborec draait met de bal, schiet en ... Zupanc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Južni Vitezi - Zmedeni Ginekologi 3:0

45e minuut.
Hočevar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Medved komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Južni Vitezi 51%, Zmedeni Ginekologi 49%.
Južni Vitezi - Zmedeni Ginekologi 3:0

52e minuut.
Tomšič bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomšič draait met de bal, schiet en ... Pivar rent richting de bal. Pivar schiet op doel. Paal!

56e minuut.
Blatnik heeft problemen om de bal te vangen. Zorko rent richting de bal. Zorko passt de bal zonder na te denken. Mariborec bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariborec haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Južni Vitezi - Zmedeni Ginekologi 4:0

62e minuut.
Medved probeert de bal aan de voet te houden. Rupnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Medved zijn tegenspeler op de grond. Medved krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Medved raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kamnik komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Medved is nu in balbezit. Novak bereikt de bal nog maar net als eerste. Novak geeft de bal voor. Hočevar rent richting de bal. Hočevar geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hočevar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zorko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Južni Vitezi - Zmedeni Ginekologi 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Južni Vitezi 46%, Zmedeni Ginekologi 54%.
Južni Vitezi - Zmedeni Ginekologi 5:0