Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prijazni Lisjaki Real Mat
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 15.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


35e minuut.
Kosovel rent richting de bal. Skalar verovert de bal door een tackle van achteren. Karantic met een sublieme pass. Bobnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobnar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Bobnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomažič onderschept slim de pass. Karantic bereikt de bal nog maar net als eerste. Karantic haalt uit met een fantastische trap. Kancler probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. Bobnar is nu in balbezit. Bobnar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prijazni Lisjaki 43%, Real Mat 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Prijazni Lisjaki - Real Mat 0:0

47e minuut.
Karantic onderschept slim de pass. Karantic passt de bal zonder na te denken. Skalar probeert naar een medespeler te passen. Karantic is nu in balbezit. Karantic schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prijazni Lisjaki - Real Mat 0:1

53e minuut.
Skalar rent richting de bal. Skalar geeft een lange en hoge pass. Furlan kopt de bal weg. Karantic is nu in balbezit. Karantic draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Skalar bereikt de bal nog maar net als eerste. Skalar probeert naar een medespeler te passen. Karantic is nu in balbezit. Karantic schiet op doel. Ramšak probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Petelinek verovert de bal door een tackle van achteren. Petelinek draait met de bal, schiet en ... Zupanc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Golar rent richting de bal. Golar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Oblak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sraka controleert de bal met de borst. Sraka haalt uit met een fantastische trap. Petelinek springt en kopt de bal. Kroneker probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Prijazni Lisjaki - Real Mat 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prijazni Lisjaki 38%, Real Mat 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Prijazni Lisjaki - Real Mat 1:1