Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zmedeni Ginekologi Veliki Maserji
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 19.8
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


16e minuut.
Krajnik is nu in balbezit. Bekar is nu in balbezit. Bekar passt de bal zonder na te denken. Brezovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezovar haalt uit met een fantastische trap. Zupanc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zmedeni Ginekologi - Veliki Maserji 0:1

28e minuut.
Adler geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pivar met een snelle inworp. Jan heeft problemen om de bal te vangen. Jan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Pivar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klemenc is nu in balbezit. Klemenc probeert naar een medespeler te passen. Brezovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezovar haalt uit met een fantastische trap. Zupanc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kosak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Videčnik komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Hrovat is nu in balbezit. Krajnik onderschept slim de pass. Krajnik met een sublieme pass. Brezovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezovar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zmedeni Ginekologi - Veliki Maserji 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zmedeni Ginekologi 64%, Veliki Maserji 36%.
Zmedeni Ginekologi - Veliki Maserji 0:2

51e minuut.
Adler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Videčnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Videčnik geeft een hoge lob. Bekar rent richting de bal. Bekar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Rupnik rent richting de bal. Kvas verovert de bal door een tackle van achteren. Kvas passt de bal in één keer door. Brezovar rent richting de bal. Brezovar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Tomšič geeft een hoge lob. Krajnik kopt de bal weg. Daar is Rupnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zmedeni Ginekologi - Veliki Maserji 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zmedeni Ginekologi 65%, Veliki Maserji 35%.
Zmedeni Ginekologi - Veliki Maserji 0:3