Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Južni Vitezi Omejeni Menihi
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Mariborec trapt de bal weg. Zorko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorko speelt de bal door. Mariborec bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariborec schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Boček verovert de bal door een tackle van achteren. Hojnik rent richting de bal. Ravnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Boček rent richting de bal. Boček haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Južni Vitezi 56%, Omejeni Menihi 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Južni Vitezi - Omejeni Menihi 0:0

49e minuut.
Bernik probeert de bal met de borst te controleren. Boček verovert de bal door een tackle van achteren. Ravnik is nu in balbezit. Ravnik draait met de bal, schiet en ... Mariborec probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Lopata geeft de bal voor. Klungelig pakt Bernik de bal. Mariborec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bernik rent richting de bal. Ravnik verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Boček passt de bal in één keer door. Zorko rent richting de bal. Zorko met een sublieme pass. Mariborec bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariborec schiet op doel. Paal! Slak probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Knavs probeert naar een medespeler te passen. Bernik bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Zorko zijn tegenspeler op de grond. Zorko krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Bernik geeft een hoge lob. Inworp. Kralj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ravnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravnik geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Južni Vitezi 68%, Omejeni Menihi 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Južni Vitezi - Omejeni Menihi 0:0