Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nesramni Hašišarji Prijazni Lisjaki
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
4 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Tomažič rent richting de bal. Medved onderschept slim de pass. Kosovel is nu in balbezit. Medved rent richting de bal. Medved haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kosovel bereikt de bal nog maar net als eerste. Medved verovert de bal door een tackle van achteren. Medved probeert naar een medespeler te passen. Daar is Katanec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Katanec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Rupnik rent richting de bal. Rupnik geeft een hoge lob. Ramšak kan de bal niet met de borst controleren. Ramšak rent richting de bal. Ramšak passt de bal met de wreef. Hribar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nesramni Hašišarji 39%, Prijazni Lisjaki 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nesramni Hašišarji - Prijazni Lisjaki 0:0

61e minuut.
Ambroz passt de bal zonder na te denken. Rupnik probeert de bal met de borst te controleren. Sraka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sraka schiet op doel. Resnik probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. Korošec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Padežnik kopt de bal weg. Petelinek rent richting de bal. Rupnik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rupnik krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Kancler geeft een hoge lob. Inworp. Albreht met een snelle inworp. Medved bereikt de bal nog maar net als eerste. Medved geeft een lange en hoge pass. Paal! Katanec bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Nesramni Hašišarji - Prijazni Lisjaki 1:0

75e minuut.
Tomažič heeft problemen om de bal te vangen. Ramšak rent richting de bal. Medved onderschept slim de pass. Medved draait met de bal, schiet en ... Hribar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nesramni Hašišarji - Prijazni Lisjaki 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nesramni Hašišarji 49%, Prijazni Lisjaki 51%.
Nesramni Hašišarji - Prijazni Lisjaki 2:0