Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Veliki Maserji Prebrisani Klovni
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.4 gemiddelde waardering 16.8
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Videčnik is nu in balbezit. Brezovar rent richting de bal. Ambroz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Brezovar raakt geblesseerd tijdens het duel. Kvas neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Brezovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sever bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brezovar. Brezovar krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Daar is Kvas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuhar is nu in balbezit. Klemenc verovert de bal door een tackle van achteren. Kvas rent richting de bal. Kvas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Gorenc geeft de bal voor. Klungelig pakt Brezovar de bal. Novak rent richting de bal. Kvas verovert de bal door een tackle van achteren. Kvas draait met de bal, schiet en ... Vodopivec bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Veliki Maserji - Prebrisani Klovni 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Veliki Maserji 47%, Prebrisani Klovni 53%.
Veliki Maserji - Prebrisani Klovni 1:0

49e minuut.
Klemenc bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemenc met een sublieme pass. Videčnik is nu in balbezit. Videčnik geeft een lange en hoge pass. Brezovar probeert de bal aan de voet te houden. Vodopivec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brezovar is nu in balbezit. Brezovar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Videčnik verovert de bal door een tackle van achteren. Videčnik speelt de bal door. Kuhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezovar verovert de bal door een tackle van achteren. Brezovar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Bekar geeft de bal voor. Inworp. Vrabl met de inworp. Rudonja is nu in balbezit. Rudonja geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Kvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvas met een sublieme pass. Brezovar rent richting de bal. Brezovar haalt uit met een fantastische trap. Vodopivec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Veliki Maserji - Prebrisani Klovni 2:0

77e minuut.
Klemenc rent richting de bal. Rudonja verovert de bal door een tackle van achteren. Rudonja geeft een hoge lob. Vrabl heeft problemen om de bal te vangen. Vrabl geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Vrabl met een snelle inworp. Rudonja geeft een lange en hoge pass. Bernik probeert de bal aan de voet te houden. Petek is nu in balbezit. Petek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Veliki Maserji 52%, Prebrisani Klovni 48%.
Veliki Maserji - Prebrisani Klovni 2:0