Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stari Levi Nesramni Hašišarji
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Skrbiš rent richting de bal. Jug bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupnik onderschept slim de pass. Skrbiš rent richting de bal. Skrbiš schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Skrbiš geeft een hoge lob. Inworp. Albreht met de inworp. Medved rent richting de bal. Medved geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Rupnik is nu in balbezit. Jug verovert de bal door een tackle van achteren. Jug passt de bal zonder na te denken. Jager rent richting de bal. Jager schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Kalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalin geeft de bal voor. Skrbiš heeft problemen om de bal te vangen. Medved rent richting de bal. Medved schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stari Levi - Nesramni Hašišarji 0:1

40e minuut.
Skrbiš geeft de bal voor. Inworp. Albreht met de inworp. Medved rent richting de bal. Medved schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stari Levi 55%, Nesramni Hašišarji 45%.
Stari Levi - Nesramni Hašišarji 0:1

50e minuut.
Skrbiš heeft problemen om de bal te vangen. Rupnik rent richting de bal. Jug speelt de bal door. Jager bereikt de bal nog maar net als eerste. Jager draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Skaper probeert naar een medespeler te passen. Jager is nu in balbezit. Jager met een sublieme pass. Jug rent richting de bal. Jug haalt uit met een fantastische trap. Korošec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Kalin is nu in balbezit. Ramšak speelt de bal door. Katanec is nu in balbezit. Medved is nu in balbezit. Medved haalt uit met een fantastische trap. Rajh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Stari Levi - Nesramni Hašišarji 0:2

67e minuut.
Zmagaj is nu in balbezit. Albreht bereikt de bal nog maar net als eerste. Albreht probeert naar een medespeler te passen. Katanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Katanec draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Stari Levi - Nesramni Hašišarji 0:3

78e minuut.
Rupnik geeft de bal voor. Skaper probeert de bal aan de voet te houden. Ambroz onderschept slim de pass. Medved is nu in balbezit. Medved schiet op doel. Rajh bokst de bal weg.

81e minuut.
Potočnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambroz is nu in balbezit. Ambroz probeert naar een medespeler te passen. Katanec rent richting de bal. Katanec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stari Levi - Nesramni Hašišarji 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stari Levi 46%, Nesramni Hašišarji 54%.
Stari Levi - Nesramni Hašišarji 0:4