Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prijazni Lisjaki Južni Vitezi
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Inworp. Hojnik met een snelle inworp. Lešnik is nu in balbezit. Lešnik geeft de bal voor. Mariborec springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Novak geeft de bal voor. Inworp. Golar met de inworp. Sraka is nu in balbezit. Sraka haalt uit met een fantastische trap. Mariborec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Kosovel kopt de bal weg. Daar is Bernik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hočevar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sraka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sraka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ramšak kopt de bal weg. Hočevar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hočevar geeft een lange en hoge pass. Mariborec is nu in balbezit. Mariborec schiet op doel. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Golar speelt de bal door. Oblak probeert de bal aan de voet te houden. Zorko rent richting de bal. Mariborec rent richting de bal. Mariborec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Sraka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hojnik is nu in balbezit. Hojnik geeft de bal voor. Lešnik rent richting de bal. Lešnik passt de bal zonder na te denken. Hribar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prijazni Lisjaki 41%, Južni Vitezi 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Prijazni Lisjaki - Južni Vitezi 0:0

51e minuut.
Tomažič onderschept slim de pass. Tomažič geeft een lange en hoge pass. Ramšak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariborec verovert de bal door een tackle van achteren. Mariborec haalt uit met een fantastische trap. Hribar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Kancler de bal. Mariborec rent richting de bal. De bal raakt de paal. Mariborec bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariborec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prijazni Lisjaki - Južni Vitezi 0:1

57e minuut.
Hojnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Hojnik geeft de bal voor. Kancler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariborec verovert de bal door een tackle van achteren. Mariborec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prijazni Lisjaki 28%, Južni Vitezi 72%.
Prijazni Lisjaki - Južni Vitezi 0:1