Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nesramni Hašišarji Beli Vojaki
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Veznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Medved rent richting de bal. Medved passt de bal in één keer door. Katanec rent richting de bal. Katanec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Albreht is nu in balbezit. Mojster onderschept slim de pass. Mojster geeft een hoge lob. Abram is nu in balbezit. Abram schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Petelinek rent richting de bal. Draksler verovert de bal door een tackle van achteren. Kralj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kralj krijgt een gele kaart. Ravbar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Trubar komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Hrovat geeft een lange en hoge pass. Inworp. Albreht met een snelle inworp. Medved rent richting de bal. Medved geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nesramni Hašišarji 46%, Beli Vojaki 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nesramni Hašišarji - Beli Vojaki 0:0

47e minuut.
Doeltrap. Nemec met een harde bal richting middenveld. Veznik heeft problemen om de bal te vangen. Medved rent richting de bal. Medved haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Mojster probeert naar een medespeler te passen. Kozlar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Albreht. Albreht krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Ambroz geeft een lange en hoge pass. Kozlar kopt de bal weg. Inworp. Albreht zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Medved probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Petelinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Draksler is nu in balbezit. Draksler speelt de bal door. Abram rent richting de bal. Abram schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nesramni Hašišarji - Beli Vojaki 0:1

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Kralj de bal onder controle te krijgen. Padežnik geeft een lange en hoge pass. Ramšak kopt de bal weg. Daar is Medved, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medved haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Sluga kopt de bal weg. Petelinek rent richting de bal. Petelinek speelt de bal door. Abram is nu in balbezit. Abram draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nesramni Hašišarji 37%, Beli Vojaki 63%.
Nesramni Hašišarji - Beli Vojaki 0:1