Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stari Levi Lačni Delfini
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
Daar is Jager, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jug is nu in balbezit. Jug schiet op doel. Draksler probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Vitrih de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Stari Levi - Lačni Delfini 1:0

11e minuut.
Bernik kopt de bal weg. Kalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalin probeert naar een medespeler te passen. Bernik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Hudobir probeert de bal met de borst te controleren. Plesec probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bernik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bernik haalt uit met een fantastische trap. Rop probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Jenko geeft de bal voor. Jerman is nu in balbezit. Jerman geeft de bal voor. Plesec rent richting de bal. Plesec schiet op doel. Potočnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Kalin geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Sitnoba de bal onder controle te krijgen. Skrbiš met een sublieme pass. Plesec bereikt de bal nog maar net als eerste. Plesec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stari Levi 66%, Lačni Delfini 34%.
Stari Levi - Lačni Delfini 1:0

78e minuut.
Jenko rent richting de bal. Golar verovert de bal door een tackle van achteren. Golar probeert naar een medespeler te passen. Bernik is nu in balbezit. Bernik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Potočnik trapt de bal weg. Primožič kopt de bal weg. Klungelig pakt Jager de bal. Jug rent richting de bal. Jug draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Golar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jug bereikt de bal nog maar net als eerste. Jug geeft een lange en hoge pass. Jager is nu in balbezit. Jager schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Stari Levi - Lačni Delfini 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stari Levi 59%, Lačni Delfini 41%.
Stari Levi - Lačni Delfini 2:0