Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prijazni Lisjaki Zmedeni Ginekologi
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


28e minuut.
Hrovat met een sublieme pass. Tomšič bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosovel verovert de bal door een tackle van achteren. Jan is nu in balbezit. Jan schiet op doel. Hribar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Rozman speelt de bal door. Petelinek rent richting de bal. Vrabec is nu in balbezit. Petelinek onderschept slim de pass. Petelinek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prijazni Lisjaki 39%, Zmedeni Ginekologi 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Prijazni Lisjaki - Zmedeni Ginekologi 0:0

50e minuut.
Medved heeft problemen om de bal te vangen. Kosovel bereikt de bal nog maar net als eerste. Medved legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Medved krijgt een gele kaart. Kosovel raakt geblesseerd tijdens het duel. Rozman neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Rozman bereikt de bal nog maar net als eerste. Medved onderschept slim de pass. Medved geeft een lange en hoge pass. Tomšič bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomšič haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prijazni Lisjaki - Zmedeni Ginekologi 0:1

80e minuut.
Kosovel passt de bal in één keer door. Blatnik geeft een lange en hoge pass. Daar is Dolinar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petelinek rent richting de bal. Petelinek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prijazni Lisjaki 43%, Zmedeni Ginekologi 57%.
Prijazni Lisjaki - Zmedeni Ginekologi 0:1