Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Krvoločni Gekoni Nesramni Hašišarji
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 20.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


8e minuut.
Burja rent richting de bal. Burja geeft een lange en hoge pass. Lipar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipar schiet op doel. Korošec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krvoločni Gekoni - Nesramni Hašišarji 1:0

11e minuut.
Ambroz onderschept slim de pass. Ambroz passt de bal met de wreef. Burja probeert naar een medespeler te passen. Katanec is nu in balbezit. Katanec haalt uit met een fantastische trap. Knez bokst de bal weg. Paal!

21e minuut.
Hrovat is nu in balbezit. Hrovat geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pavlin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Medved geeft een lange en hoge pass. Knez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Katanec is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Krvoločni Gekoni - Nesramni Hašišarji 1:1

26e minuut.
Inworp. Bekar met een snelle inworp. Rupnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudonja onderschept slim de pass. Rudonja schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Medved bereikt de bal nog maar net als eerste. Medved passt de bal zonder na te denken. Hrovat probeert de bal met de borst te controleren. Katanec rent richting de bal. Katanec haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Krepek kan de bal niet met de borst controleren. Medved met een sublieme pass. Jelenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Katanec onderschept slim de pass. Katanec haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Ambroz is nu in balbezit. Rudonja onderschept slim de pass. Rudonja passt de bal met de wreef. Daar is Lipar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lipar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krvoločni Gekoni 42%, Nesramni Hašišarji 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Krvoločni Gekoni - Nesramni Hašišarji 1:1

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Korošec trapt de bal weg. Medved met een sublieme pass. Katanec rent richting de bal. Katanec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Krvoločni Gekoni - Nesramni Hašišarji 1:2

69e minuut.
Koritnik verovert de bal door een tackle van achteren. Medved onderschept slim de pass. Medved passt de bal zonder na te denken. Pavlin is nu in balbezit. Pavlin passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Rudonja onderschept slim de pass. Rudonja haalt uit met een fantastische trap. Resnik kopt de bal weg. Klungelig pakt Krepek de bal. Krepek geeft een lange en hoge pass. Korošec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krvoločni Gekoni 46%, Nesramni Hašišarji 54%.
Krvoločni Gekoni - Nesramni Hašišarji 1:2