Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-17 19:03
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.03
  • Stadion: Real Mat Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2902
Real Mat Stari Levi
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.9
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Jenko geeft een lange en hoge pass. Veznik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Jenko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jug geeft een lange en hoge pass. Kroneker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Daar is Skrbiš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lorbek rent richting de bal. Skrbiš begaat een overtreding. Skrbiš krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Bobnar kan de bal niet met de borst controleren. Karantic bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaper rent richting de bal. Karantic onderschept slim de pass. Karantic schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Ravbar onderschept slim de pass. Ravbar geeft een hoge lob. Korošec heeft problemen om de bal te vangen. Jug bereikt de bal nog maar net als eerste. Jug haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Mat 61%, Stari Levi 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Mat - Stari Levi 0:0

47e minuut.
Repnik is nu in balbezit. Ravbar verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kotnik. Kotnik krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Skaper is nu in balbezit. Karantic is nu in balbezit. Karantic passt de bal in één keer door. Bobnar is nu in balbezit. Bobnar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Ravbar met de inworp. Skrbiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Karantic begaat een overtreding. Karantic krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Sitnoba geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lorbek met de inworp. Karantic rent richting de bal. Karantic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Mat - Stari Levi 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Mat 55%, Stari Levi 45%.
Real Mat - Stari Levi 1:0