Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Veliki Maserji Stari Levi
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
4 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.6 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Kalin geeft een lange en hoge pass. Jager kopt de bal weg. Krajnik is nu in balbezit. Jug onderschept slim de pass. Jug draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Zmagaj geeft een lange en hoge pass. Klemenc is nu in balbezit. Klemenc passt de bal met de wreef. Kvas rent richting de bal. Kvas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Skaper met een sublieme pass. Jenko is nu in balbezit. Dolenc begaat een overtreding. Dolenc krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Jenko met de inworp. Jug rent richting de bal. Jug probeert naar een medespeler te passen. Skrbiš rent richting de bal. Skrbiš schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Koritnik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ravbar met de inworp. Jug bereikt de bal nog maar net als eerste. Jug geeft de bal voor. Mlinar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Adler probeert naar een medespeler te passen. Kvas is nu in balbezit. Zmagaj rent richting de bal. Kvas onderschept slim de pass. Kvas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Veliki Maserji - Stari Levi 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Veliki Maserji 47%, Stari Levi 53%.
Veliki Maserji - Stari Levi 1:0

53e minuut.
Daar is Skrbiš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Skrbiš zijn tegenspeler op de grond. Skrbiš krijgt een gele kaart. Kvas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Klemenc met een snel genomen vrije trap. Brezovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezovar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Klungelig pakt Krajnik de bal. Jenko is nu in balbezit. Krajnik begaat een overtreding. Krajnik krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Jager passt de bal met de wreef. Kvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaper begaat een overtreding. Skaper krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Veliki Maserji 49%, Stari Levi 51%.
Veliki Maserji - Stari Levi 1:0