Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cicignon IF Lyn Hassingen
Jzperino Tactiek S63E01WCF
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 22
7 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 6
48.3 gemiddelde waardering 68.7
good Schieten outstanding
solid Passen excellent
solid Verdedigen formidable


9e minuut.
Drăguloiu is nu in balbezit. Drăguloiu geeft een lange en hoge pass. Deutsch is nu in balbezit. Deutsch draait met de bal, schiet en ... Paal!

14e minuut.
Férez rent richting de bal. Drăguloiu met een sublieme pass. Háber probeert naar een medespeler te passen. Deutsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Deutsch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Deutsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ofstad is nu in balbezit. Deutsch onderschept slim de pass. Deutsch draait met de bal, schiet en ... Lund probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cicignon IF - Lyn Hassingen 0:1

21e minuut.
Klamczyński geeft een lange en hoge pass. Prieto kopt de bal weg. Stanowski geeft de bal voor. Daar is Deutsch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deutsch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Ţânţar passt de bal in één keer door. Levi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bakuła. Bakuła krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Bartley rent richting de bal. Férez bereikt de bal nog maar net als eerste. Férez geeft een hoge lob. Meray bereikt de bal nog maar net als eerste. Meray schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Férez is nu in balbezit. Ţânţar bereikt de bal nog maar net als eerste. Férez begaat een overtreding. Férez krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Lantigua passt de bal zonder na te denken. Abriß probeert naar een medespeler te passen. Fylling kan de bal niet met de borst controleren. Meray is nu in balbezit. Meray draait met de bal, schiet en ... Lund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Deutsch rent richting de bal. Deutsch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cicignon IF - Lyn Hassingen 0:2

36e minuut.
Fylling heeft problemen om de bal te vangen. Deutsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Klamczyński zijn tegenspeler op de grond. Klamczyński krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Levi onderschept slim de pass. Levi geeft een hoge lob. Meray is nu in balbezit. Klungelig pakt Meray de bal. Meray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cicignon IF - Lyn Hassingen 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cicignon IF 62%, Lyn Hassingen 38%.
Cicignon IF - Lyn Hassingen 0:3

49e minuut.
Levi geeft een hoge lob. Klamczyński rent richting de bal. Meray onderschept slim de pass. Meray haalt uit met een fantastische trap. Lund maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cicignon IF - Lyn Hassingen 0:4

60e minuut.
Inworp. Dandy komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Lantigua passt de bal in één keer door. Háber is nu in balbezit. Háber passt de bal zonder na te denken. Meray rent richting de bal. Meray schiet op doel. Lund bokst de bal weg.

78e minuut.
Dandy is nu in balbezit. Klamczyński begaat een overtreding. Dandy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Férez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Ofstad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meray is nu in balbezit. Meray schiet op doel. Lund maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Nolf onderschept slim de pass. Nolf probeert naar een medespeler te passen. Lantigua is nu in balbezit. Lantigua geeft een hoge lob. Dandy springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cicignon IF - Lyn Hassingen 0:5

88e minuut.
Lantigua is nu in balbezit. Meray bereikt de bal nog maar net als eerste. Klamczyński begaat een overtreding. Klamczyński krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

89e minuut.
Nolf bereikt de bal nog maar net als eerste. Nolf met een sublieme pass. Lantigua is nu in balbezit. Lantigua geeft een hoge lob. Meray maakt een snoekduik en kopt de bal. Lund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cicignon IF 68%, Lyn Hassingen 32%.
Cicignon IF - Lyn Hassingen 0:5